Tussenschoolse opvang

TSO Bij Sylvie

Wie ben ik?

• Ik ben Sylvie van Deursen, 47 jaar, moeder van 3 kinderen (17, 20 en 22) en getrouwd met Edwin van Deursen en ik woon in Valkenswaard.
  • Ik heb vele jaren ervaring als TSO coördinator bij de Pionier.
  • Ik word erg enthousiast van het werken met kinderen.

Wat beoog ik bij “Tussen Schoolse Opvang Bij Sylvie?”

• Dat kinderen met heel veel plezier en gezelligheid overblijven.
  • Duidelijkheid en regelmaat door vast team TSO-medewerkers; brengt rust maar ook gezelligheid en sfeer voor de kinderen.
  • Toegankelijk voor ouders, d.m.v. appje kunnen kinderen eenvoudig afgemeld worden bij bijv. ziek zijn.

• € 2,50 per vast overblijf moment.
  • Betaling maandelijks, achteraf, via automatische incasso.
  • Strippenkaart (10x) beschikbaar voor incidentele TSO à € 3,50 per strip. Strippenkaart is overdraagbaar aan anderen.
  • Als kinderen een vast aantal keer per maand overblijven maar niet op een vaste dag dan wordt het vaste tarief van € 2,50 berekend

Nieuw Contract

• Eenmalig wordt het nieuwe contract getekend tussen ouder(s) en Tussen Schoolse Opvang Bij Sylvie.
  • Klik hier voor het inschrijfformulier
  • Contract is geldig tot wederopzegging of einde van basisschool.

School en TSO hebben regelmatig contact met elkaar om samen zorg te dragen voor een prettige en veilige omgeving. Lees hier welke (omgangs)afspraken we hebben gemaakt.

Contact Overblijf medewerkers
Ik nog opzoek naar overblijfmedewerkers die ons Team willen komen versterken voor zowel De Pionier als De Dorenhagen. Bij interesse of vragen schroom niet en bel me.

Met vriendelijke groeten,
Sylvie van Deursen