Oudervereniging

• Oudervereniging 2018-2019

De oudervereniging is een officiële vereniging die bestaat uit een groep enthousiaste ouders, samen met twee leerkrachten. Wij helpen actief mee met het organiseren van activiteiten. Denk aan Sinterklaas, Kerst, Carnaval, Koningsspelen en de Pioniersdag. Tevens zijn alle leden klassenouder van een groep.

We vergaderen ongeveer zes keer per jaar. Voor iedere activiteit wordt een commissie gevormd die de activiteit samen met een paar teamleden verder organiseert en begeleidt.

Voor het organiseren van de activiteiten vragen we een vrijwillige bijdrage van € 10,- per kind per jaar (2018-2019). Hier valt de Pioniersdag (voor groep 1-7) en het Schoolkamp (groep 8) niet onder.

Bij de activiteiten zullen we ook vaak een beroep op jullie (ouders/verzorgers) doen om te komen helpen. Want zonder jullie hulp kunnen wij geen leuke activiteiten organiseren.

Deze ouders staan dit jaar voor u klaar:

Voorzitter:                  Kim Meulendijks
Penningmeester:    Britta Bakker - groep 4
Secretaris:                  Daniella Smets - groep 1-2-3b
Leden:                         Bregje van den Eijnden - groep 1-2-3a
                                       Laura  Oosterbosch - groep 1-2-3b
                                        Anne van den Heuvel - groep 5
                                        Caroline van Mierlo - groep 6
                                        Sanne Heesterbeek - groep 7
                                        Mascha Verdonk - groep 8

Heeft u als ouder/verzorger ideeën, opmerkingen, een klacht of andere suggesties voor ons, wij zijn altijd te bereiken via mailadres infodepionier@skozok.nl. U mag ons ook altijd aanspreken op het schoolplein.

Notulen oudervereniging schooljaar 2020-2021

Notulen oudervereniging schooljaar 2019-2020