Over De Pionier

De kinderen op onze school pionieren in een snel veranderende wereld en men vraagt zich af voor welke uitdagingen zij komen te staan. Wij spelen hier samen met peuterspeelzaal Hummelhofje en kindercrèche De Horizon en bereiden de kinderen voor op de uitdagingen van de 21e eeuw.

Het opbrengstgericht werken heeft een belangrijke prioriteit. Zowel leerlingen als leerkrachten ‘halen eruit wat erin zit’. Kinderen krijgen in een krachtige en veilige leeromgeving voldoende kansen om belangrijke 21e eeuwse vaardigheden te ontplooien. Er wordt ruim aandacht besteed aan het ontwikkelen van creativiteit, zelfstandigheid, samenwerkingsvaardigheden en ICT-geletterdheid.

De Pionier bouwt aan de toekomst!

Nieuwsgierig naar onze plannen voor de toekomst?

De school in beeld

In onderstaand fimpje geven we een korte rondleiding door onze school. Zo krijgt u alvast een eerste indruk van onder andere het gebouw, onze werkwijze en de sfeer op school.
Moet u binnenkort een keuze maken voor een passende school voor uw kind(eren)?
En wilt u graag een keer een kijkje komen nemen? Meld uw verzoek dan online aan en wij nemen z.s.m. contact met u op.