Leerlingenraad 2017-2018

• Leerlingenraad 2017-2018

Wat is een leerlingenraad ?
In een leerlingenraad zitten kinderen die gekozen zijn door leerlingen uit de bovenbouw. Uit elke klas worden een aantal leerlingen gekozen om de klas te vertegenwoordigen. Het zijn leerlingen die graag allerlei zaken willen bespreken. Zo weten we wat de kinderen van onze school belangrijk vinden. Dat betekent dat zij de belangrijke rol hebben om erachter te komen wat er leeft op school en wat iedereen graag ziet gebeuren. Deze zaken kunnen ze bespreken in vergaderingen van de leerlingenraad.
Een leerlingenraad kan meedenken met de leerkrachten en zal aan de slag gaan met de ideeën die ze binnenkrijgen. Deze raad kan zich ook bezighouden met het meedenken over de organisatie van allerlei activiteiten zoals de kerstviering, carnaval enz. Ze worden begeleid door Renske.
Dit schooljaar hebben zitting in de leerlingenraad:
- Roos, Carmen (Maud reserve) groep 7
- Mech, Karlijn, Dirk, Bart groep 8

Hoe werkt de leerlingenraad ?
Deze groep komt een paar keer per jaar bij elkaar om te vergaderen onder schooltijd. De gekozen vertegenwoordigers vertellen de punten die in de klas naar voren zijn gekomen.  Deze komen op de agenda.
Belangrijke uitgangspunten zijn : Sint, Kerst, Carnaval, Sportdag
Zaken waarover de leerlingen kunnen meedenken : hygiëne, speelplaats, projecten

Fijne vakantie!

We wensen u een heerlijke vakantie!

Jaarverslag SKOzoK 2017

Lees de ontwikkelingen bij SKOzoK in het jaarverslag van ...

BINGO groot SUCCES!

Bingo groot succes