Leuk leren lezen

Alle kinderen doen graag digitale spelletjes. Daar kunnen we, bij het leren lezen, mooi gebruik van maken. De Universiteit van Amsterdam heeft een app ontwikkeld waarmee de kinderen letters leren: kosmos klikker. De kinderen worden uitgedaagd om drie levels per dag te doen. Op deze manier laten ze hun zonnetje groter worden ( en ondertussen leren ze letters).
Met name voor de kinderen van groep 3 is dit een aanrader en een goede ondersteuning bij het leren lezen. Maar ook sommige kinderen van groep 2 zullen hier misschien al interesse in hebben.
Veel plezier met de app!
NB. Ik heb van ouders begrepen dat je na een aantal levels moet gaan betalen voor de app. Hiervan waren wij niet op de hoogte. Het is zeker niet de bedoeling om u op kosten te jagen. Voelt u zich vooral niet verplicht om deze app aan te kopen.