Carnaval

ALAAF!!!! Carnaval 2020
Hier een berichtje vanuit de carnavalscommissie.
Hoedjes dag
Gekke haren dag
Carnaval op school

De carnavalsochtend op vrijdag 21 februari gaat er in grote lijnen als volgt uit zien:
-De kinderen komen om 8.30 uur verkleed op school en gaan naar hun eigen klas.
-We vieren met elkaar carnaval op school, met o.a. allerlei workshops en een talentenshow “Pionier’s got talent. Alle kinderen mogen zich hiervoor inschrijven. Een van de workshops is “hip voor nop”, hiervoor is genoeg materiaal aanwezig maar als de kinderen zelf een eigen kledingstuk willen pimpen, mogen ze dit meenemen.
-Jullie (ouders en kinderen) zijn uitgenodigd om om 12:00 om naar de gewonnen optredens van Pionier’s got talent te komen kijken.
-Om 12:25 gaan alle kinderen terug naar hun eigen klas om de luizenzakken en andere spullen te halen. Om 12:30 komen de kinderen naar buiten en start de vakantie!!
Belangrijk!! De kinderen hoeven geen eten en drinken mee te nemen, hier wordt voor gezorgd. Het is wel de bedoeling dat elk kind een eigen beker (voorzien van naam) mee neemt zodat deze regelmatig bij gevuld kan worden.
Zwaarden, geweren enz. zijn niet welkom net als (spuit)confetti.
We hopen u voldoende geïnformeerd te hebben.
Mochten er nog vragen zijn, horen we ze graag!