Digitale open dagen Voortgezet Onderwijs

De maand januari staat ieder jaar in het teken van nieuwjaarsduiken, kerstbomen afbreken en het bezoeken van de verschillende open dagen van de omliggende Voortgezet Onderwijs scholen. 

Middels een open dag probeert een VO-school zich te presenteren aan potentiële nieuwe leerlingen en ouders. Gedurende deze dag probeert de school verschillende vragen van u (zoals: Welk soort onderwijs hebben ze? Welke aanpak hanteren ze? Zou dit passend zijn voor mijn zoon of dochter?) te beantwoorden. 

Gezien de huidige corona ontwikkelingen, houden verschillende VO-scholen een digitale open dag. Deze dag wordt per school op een andere wijze (en datum)  ingevuld. 

Om deel te nemen aan een open dag is inschrijving bij de desbetreffende VO-school gewenst. U kunt zich via de website van de VO-school aanmelden voor de digitale open dag. Tevens kunt u hier de datum van de (specifieke) open dag vinden. 

Het bezoeken van verschillende open dagen is een wenselijk, optioneel aanbod. Vaak geven leerlingen aan dat ze het fijn vinden om al een eerste beeld van een VO-school te hebben, voordat we samen het gesprek hierover aangaan. 

Heel veel succes en plezier tijdens het digitaal bezoeken van de verschillende VO-scholen!

Juf Anja en meester Hein

Terug naar overzicht