Kerstviering

Beste ouders/ verzorgers,

Donderdag 19 december staat, zoals u weet, de kerstviering gepland. Bij deze de info nog eens op een rijtje;
- die donderdag is er alleen in de ochtend les (8.30-12.00 uur).
- de kerstviering is ‘s avonds van 17.00 tot 19.00 uur. Vanaf 16.45 is de schoolpoort open.
- het eerste uur is er kerstdiner in de eigen klas. Op de klassendeur hangt een lijst waarop een gerechtje geschreven kan worden wat u samen met uw kind van te voren thuis gaat maken. Schalen/bakjes graag voorzien van naam.
- vanaf woensdag 18 december nemen de kinderen een bord, bestek en beker, voorzien naam, in een plastic zak mee.
- 18.50 uur gaan de schooldeuren weer open voor u en kunt u om 18.55 uur genieten in de hal van een warm kerstlied. Daarna kunt u uw kind in de klas ophalen.
- vrijdag 20 december worden de kinderen weer om 8.30 uur verwacht. En kunnen ze om 12.30 uur van een welverdiende kerstvakantie genieten.

Kerstgroeten van de kerstcommissie