kerstviering 2017

Beste ouders,

Sint is amper het land uit of de Kerstman staat alweer voor de deur. Op de Pionier vieren wij kerst op donderdag 21 december.

Schooltijden donderdag 21 december  8:30 tot 12:00 uur.

De kinderen nemen gewoon een pauzehapje mee.

12:00 tot 17:00 uur Alle kinderen zijn ’s middags vrij.

17.00 tot 19:00 uur Kerstviering  voor kinderen en ouders.

Schooltijden vrijdag 22 december 8:30 tot 12:30 uur. De kinderen zijn op school

De kerstviering bestaat uit twee delen.

Van 17:00 tot 18:00 is er kerstdiner: de kinderen eten in de klas en de ouders kunnen een hapje en een drankje halen in de hal. Een drankje kost €0,20 per stuk. De hapjes worden ’s morgens door de kinderen gemaakt.

Van 18:00 tot 19:00 is er een herdertjestocht. Er is een tocht uitgezet door de wijk die u samen met uw kinderen gaat lopen.

Alle kinderen mogen alleen onder begeleiding deze tocht lopen. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, moet u zelf regelen met wie uw kind dan wel mee loopt.

Voor het kerstdiner hebben de kinderen nodig:

-      Een bord voorzien van naam;

-      Een beker voorzien van naam;

-      Bestek voorzien van naam.

Dit alles geeft u mee in een plastic tas op woensdag 20 december.

Ook maakt u samen met uw kind een gerechtje voor het kerstdiner, voor ongeveer 6 kinderen.

-      Denk eraan dat u op de schaal of het bord ook de naam van het kind zet.

-      Op de deur van de klas hangt een intekenlijst voor de gerechtjes. Stem eventueel af met de leerkracht.

-      De klaargemaakte gerechtjes worden op donderdag 21 december tussen 16:50 en 17:00 in de klas neergezet.

Voor de herdertjestocht heeft u nodig:

-      Een glazen potje met een elektrisch kaarslichtje, deze gebruiken wij om de route aan te geven, dit potje blijft daarna op school en krijgt het kind dus niet mee naar huis. De potjes moeten uiterlijk donderdagochtend 21 december (maar liever nog eerder)  ingeleverd zijn bij de leerkracht.

Voor het lopen mogen evt. lampionnen of zaklampjes worden meegenomen