Kerstviering

Helaas is het dit jaar niet mogelijk om een kerstdiner op school te organiseren. U heeft al een tijdje geleden gehoord dat de avondviering hierdoor komt te vervallen. We hebben dit jaar ook voor de kerstviering een alternatief moeten zoeken.
Dit jaar vieren we Kerst op donderdagmiddag 17 december 13.15 tot 15.15 uur, de normale schooltijd dus. Deze middag kunnen de kinderen kiezen uit diverse workshops rond het thema Kerst.
Op vrijdagochtend 18 december organiseren we een kerstontbijt. We zijn nog in gesprek met een eventuele sponsor om het eten te verzorgen. Zo gauw wij weten of dit wel of niet is gelukt, zullen wij dit met u via de SKOZapp communiceren. De kinderen gaan deze vrijdagochtend van 8.30 tot 12.30 uur naar school. Om 12.30 uur begint voor alle kinderen de kerstvakantie.