Paaszoektocht

De afgelopen week zijn veel kinderen op zoek gegaan naar beren. Veel mensen hebben voor hun raam een knuffelbeer gezet. De kinderen konden zo speuren naar beren, een heuse berenjacht is ontstaan!
Volgende week is het Pasen. Ik wil dan voor de kinderen een Paaszoektocht organiseren. Onderaan dit bericht vindt u een link. Via deze link komt u op de site Kathleen Anne. Als u klikt op ‘ paaszoektocht raamprints.pdf’ vindt u verschillende kleurplaten om voor het raam te hangen. U kunt zo’n plaat uitprinten, samen met uw kind versieren en voor het raam hangen. U mag natuurlijk ook meerdere platen voor het raam hangen. Hoe meer mensen er mee doen, hoe meer er te speuren is. Deel de link dan ook zeker met buren, opa’s, oma’s, bekenden. U heeft de hele week de tijd om de platen te versieren. Vanaf vrijdag kunt u ze dan voor het raam hangen. De kinderen kunnen dan vrijdag, zaterdag, zondag of maandag speuren.
Op de site kunt u ook klikken op ‘paaszoektocht Anna.pdf’. Hier vindt u verschillende opdrachten die de kinderen tijdens de paaszoektocht uit kunnen voeren. Daarnaast staan hier nog meer ideetjes voor Pasen.
Het is zeker geen verplichting om hier aan mee te doen maar zou het niet mooi zijn als wij samen de kinderen in deze tijd iets leuks rond Pasen kunnen bieden?
Heeft u nog vragen, ben ik te bereiken via mijn mailadres ehofman@skozok.nl.
De link: