Inloop

De blauwe groep is dit jaar gestart met een inloop. Dit houdt in dat de kinderen 's morgens bij de eerste bel, om vijf voor half negen, binnen kunnen komen. Als ze het lokaal binnen komen, pakken ze hun stoel en gaan aan een tafel zitten. Op de tafels staan diverse materialen waar mee de kinderen aan de slag kunnen. We merken dat voor de verschillende kinderen het afscheid nu soepel verloopt: ze willen en kunnen gelijk gaan spelen. Om half negen gaat de tweede bel. Alle kinderen moeten dan in de klas zijn en is het de bedoeling dat de ouders de klas verlaten.

's Middags is het bijna hetzelfde: bij de eerste bel mogen de kinderen binnen komen. In de middag is het de bedoeling dat de ouders op de gang de kinderen gedag zeggen en niet in het lokaal komen. Om kwart over één moeten de kinderen in de klas zijn.